Vinregionen Bordeaux-ny båt og cruise

De fleste nyter Bordeaux i glass, men den sjarmerende middelalderbyen Bordeaux har mye mer å tilby. I områdene finnes utallige vingårder og slott. Opplev et fantastisk cruise på elvene Garonne, Gironde og Dordogne.

Ta kontakt med oss for mer informasjon

 • Priser fra :

  14948

 • Sted :

  Frankrike

 • Varighet :

  7 dager

 • Turkode :

  NOt Available

 • Reiseperiode :

  23. 08. - 16.09. 2015

 • Overnatting :

  Alle lugarene er utstyrt med to senger eller dobbeltseng, bad med wc og dusj, TV, hårføner, luftkondisjonering, radio og oppbevaringsboks for verdisaker. Lugarene på dekk 2 og 3 har store utsiktsvinduer, mens lugarene på dekk 1 har to koøyer.

 • Transport :

  Vi seiler med CroisiEuropes nyeste båt Cyrano de Bergerac bygd i 2013. Den har 3 dekk og plass til 178 passasjerer. Båten har restaurant, resepsjon, salong og bar og et stort soldekk. Fellesområdene er luftkondisjonerte og innredet i lyse farger med klassiske skipsdetaljer. Båten har et stort soldekk hvor passasjerene tilbringer mye tid mens båten er underveis. Det er en hyggelig atmosfære og internasjonalt miljø om bord. Passasjerene kan glede seg over velsmakende retter fra det franske kjøkken, ofte med regionale spesialiteter. Måltidene består av en variert frokostbuffé, varme lunsjmåltider og tre- eller fireretters middager. All drikke er inkludert i reisens pris! (Med unntak av champagne og enkelte viner.)CroisiEurope er et fransk familieeid selskap som startet med elvecruise for 38 år siden. Selskapet er nå Europas største elvecruiserederi med en flåte som består av 30 moderne elvecruisebåter, ett cruiseskip og flere barger. Rederiet får jevnlig gode tilbakemeldinger for sitt utmerkede kjøkken. Informasjonen på utfluktene og om bord er hovedsaklig på engelsk. Reiseleder fra Apollo informerer på skandinavisk underveis. Personalet gjør sitt ytterste for at gjestene skal trives - med en fransk touch.

 • Leverandør :

  Apollo Reiser

Inkludert i prisen:

Utflukter og tips til lokale guider og sjåfører (1-2 euro pr. person). Tips om bord (anbefalt ca. 40 euro pr. person). Avbestillings- og reiseforsikring. Tilslutningspriser fra andre byer på forespørsel.

Tilleggskostnader(Additional costs):

Utflukter og tips. Tilslutning fra andre flyplasser i Norge på forespørsel.

Nyttig informasjon:

Rute:Bordeaux – Paulliac – Bourg – Blaye – Saint-Émilion – Libourne – Cadillac – Arcachon – Bordeaux

Tilbudsforespørsel (uforpliktende)

[contact-form-7 id="9887" title="Bestill"]