Vakre Donau inkl fly og All Inclusive

Tre hovedsteder langs Donau byr først og fremst på de vakre hovedstedene Wien, Bratislava og Budapest. På dette cruiset får du oppleve historiske slott, kirker, katedraler og barokklandsbyer omkranset av vingårder og vakker natur. Flyreisen er med direktefly Oslo – Wien t/r! Vi tilbyr tilslutning til Oslo på forespørsel. Reiseleder fra Apollo følger med på cruiset.

Avreise
21. mai, 11. juni, 16. juli, 20. august, 10. september og 1. oktober 2015

Ta kontakt med oss for mer informasjon

 • Priser fra :

  12798

 • Sted :

  Østerrike

 • Varighet :

  7 dager

 • Turkode :

  NOt Available

 • Reiseperiode :

  mai - oktober 2015

 • Overnatting :

  Lugarene er komfortable med store vinduer (hvor vinduet på øverste dekk kan åpnes) og har to senger/dobbeltseng. TV og hårføner.

 • Transport :

  Vi seiler med MS Beethoven. Båten har 3 dekk og plass til 176 passasjerer. Fellesområdene er luftkondisjonerte og innredet i lyse farger med klassiske skipsdetaljer. Båten har et stort soldekk hvor passasjerene tilbringer mye tid mens båten er underveis. Det er en hyggelig atmosfære og internasjonalt miljø om bord. Passasjerene kan glede seg over velsmakende retter fra det franske kjøkken, ofte med regionale spesialiteter. Måltidene består av en variert frokostbuffé, varme lunsjmåltider og tre- eller fireretters middager. All drikke er inkludert i reisens pris!CroisiEurope er et fransk familieeid selskap som startet med elvecruise for 38 år siden. Selskapet er nå Europas største elvecruiserederi med en flåte som består av 30 moderne elvecruisebåter, ett cruiseskip og flere barger. Rederiet får jevnlig gode tilbakemeldinger for sitt utmerkede kjøkken. Informasjonen på utfluktene og om bord er hovedsaklig på engelsk. Reiseleder fra Apollo informerer på skandinavisk underveis. Personalet gjør sitt ytterste for at gjestene skal trives - med en fransk touch.

 • Leverandør :

  Apollo Reiser

Inkludert i prisen:

Flyreise direktefly Oslo - Wien t/r, all øvrig transport samt flyplasskatter og avgifter. 7 netter cruise i valgt lugarkategori. Helpensjon f.o.m. middag første dag t.o.m. frokost siste dag. Drikkevarer (Med unntak av champagne og enkelte viner.) Musikk og lett underholdning om bord. Byrundtur i Dürnstein til fots dag 2. Reiseleder fra Apollo følger med på cruiset.Forbehold om ledig kapasitet og prisendring.

Tilleggskostnader(Additional costs):

Avbestillings- og reiseforsikring. Tips ca. 50 euro per reisende. Utflukter.

Nyttig informasjon:

Utfluktene bestilles samlet som utfluktspakke før avreise, alternativt enkeltvis om bord.

Tilbudsforespørsel (uforpliktende)

[contact-form-7 id="9887" title="Bestill"]