Utrolig OPPLEVELSESTUR Kambodsja

AsiaSpesialisten har sammen med Thai Airways satt sammen en fantastisk opplevelsereise til utrolige og nesten uberørte Kambodsja. Reisen er satt sammen som et forslag til hvordan dere kan oppleve dette utrolige landet, og den kan justeres fra eller til både mht steder som besøkes og antall dager. I vårt forslag flyr du inn til hovedstaden Phnom Penh med Thai Airways, bor der i 2 netter, og besøker bl.a. de skremmende ‘Killing Fields’ og lærer litt om hva som skjedde under Pol Plot sitt vanstyre og turtur styre av Kambodsja. Reisen fortsetter videre med bil til Siem Reap og de berømte Angkor Wat templene, med stopp underveis. 2 netter i Siem Reap og besøk på de helt utrolig Angkow Wat templene, som er regnet for en av verdens underverker. Deretter flyr dere ned til badebyen Sihanoukville, og avslutter med 10 dagers avslapping med sol, strand og bading i fantastiske omgivelser. Kambodsja er et fantastisk land, men infrastruktur etc er ikke enda på høyde med Thailand. Det bor ca 15 mill mennesker der og ca 59% av de er avhengig av jordbruk som sin inntektskilde, der risdyrking er den aller viktigste. Turismen er i økning, men er fortsatt liten i forhold til Thailand. Det desidert største turistattraksjonen er templene ved Angkor Wat utenfor Siem Reap. Dette er regnet som en av verdens underverker, og bør absolutt besøkes hvis man vil se og lære litt om landet.

 • Priser fra :

  22795

 • Sted :

  Kambodsja

 • Varighet :

  15 dager

 • Turkode :

  NOt Available

 • Reiseperiode :

  10.08.2014 - 31.03.2015

 • Overnatting :

  - Cambodiana Hotel, Phnom Penh- Sokha Hotel, Siem Reap- Sokha Beach Hotel, SihanoukvilleAlle er 4-5 stjerners hoteller, og prisen kan reduseres en del hvis man velger hakket lavere hotellstandard.

 • Transport :

  Flyreise med Thai Airways, eller annet flyselskap, Oslo-Phnom Penh t/r, landtransport med bil Phnom Penh-Siem Reap, fly Siem Reap-Sihanoukville, samt bil Sihanoukville-flyplassen i Phnom Penh.

 • Leverandør :

  ASIASPESIALISTEN AS

Inkludert i prisen:

Prisen er fra NOK 22795 pr person og inkluderer flyreise Oslo-Phnom Penh t/r, alle hotellovernattinger i Phnom Penh, Siem Reap og Sihanoukville, de fleste med frokost, tansport Phnom Penh-Siem Reap, fly Siem Reap-Sihanoukville, transport Sihanoukville-Phnom Penh flyplass.

Tilleggskostnader(Additional costs):

Prisene er per person i delt dobbettrom og med minst 2 deltakere. Tillegg for enkelt-rom og for å gjøre reisen alene.

Nyttig informasjon:

Kambodsja er et veldig billig land, selv om det kan være litt dyrere på de meste kjente turiststedene, spesielt Siem Reap og Angko Wat. Phon Penh og Sihanoukville er vesentlig billigere enn f.eks. Thailand. USD er vidt brukt og akseptert, og stort sett behøver man ikke bruke noe annet. Man kan ta ut USD på minibanker i Kambodsja, i tillegg til landets egen valuta, Kambodsjanske Riel (KHR)Denne turen er lagt på prismessig på de hoteller som er nevnt og med 5 stjerners standard, men kan forandres til billigere hoteller og lavere pris, alt avhengig av hva dere måtte ønske av standard.

Tilbudsforespørsel (uforpliktende)

[contact-form-7 id="9887" title="Bestill"]