Transatlantisk cruise fra Florida

Nå kan du reise på et 15 dagers cruise fra Tampa i Florida til Barcelona i Spania fra kr 336,50 pr dag! Og – ikke nok med det – du får også lommepenger til å bruke mens du er om bord! Nesten billigere enn å bli hjemme? Royal Caribbeans populære skip, Vision of the Seas, som mange allerede kjenner fra sine cruise fra Oslo gjennom flere år, har nå en sommerkampanje med priser som nesten er for god til å være sanne! Innvendig lugar fra 5.048 pp + $200 i lommepenger pr lugar Utvendig lugar fra 5.860 pp + $200 i lommepenger pr lugar Balkonglugar fra 12.800 pp + $200 i lommepenger pr lugar Alle priser gis med forbehold om endringer, samt ledig kapasitet ved bestilling. Merk! Begrenset antall lugarer!

 • Priser fra :

  5048

 • Sted :

  Spania

 • Varighet :

  15 dager

 • Turkode :

  NOt Available

 • Reiseperiode :

  11.04.2015 - 26.04.2015

 • Overnatting :

  Skipene har innvendige og utvendige lugarer, samt lugarer med balkong og suiter.

 • Transport :

  Verdens nest største cruiserederi med norske investorer er et velkjent merkenavn i Norden. Rederiet har i mange år vært trendsetter i cruiseindustrien, og de 21 skipene er blant verdens største og mest innovative.Vision of the Seas, har en særegen stil og stor personlighet. Ombord finner du solfylte atrier og hvite marmortrapper, en intim, varm atmosfære og et spennende tilbud for alle — temarestauranter og salonger, kasino, svømmebasseng, klatrevegg og minigolfbane. Aktivitetstilbudet er stort og variert, og her finnes både førsteklasses treningssenter, med blant annet yoga, kickboksing og aerobictimer, stort spa og ikke mindre enn 9 spisesteder. Her er det ikke vanskelig å få tiden til å gå.

 • Leverandør :

  Apollo Reiser

Inkludert i prisen:

Prisen gjelder pr. person når to personer bor sammen i rimeligste lugarkategori, cruise med helpensjon, havneavgifter/skatter, de fleste aktiviteter og underholdningstilbud, samt tips til personalet om bord.Med forbehold om ledig kapasitet og prisendring og ledig kapasitet ved bestilling

Tilleggskostnader(Additional costs):

Flyreise til Tampa, Florida og fra Barcelona til Norge, hotellovernatting, transport t/r flyplass-hotell-skip, drikkevarer om bord, organiserte utflukter i land under cruiset og personlige utgifter.

Nyttig informasjon:

Dette cruiset bestilles hos vår cruiseavdeling mandag-fredag 08.30-16.30. Telefon 810 20 000 eller mail cruise@apollo.no.

Tilbudsforespørsel (uforpliktende)

[contact-form-7 id="9887" title="Bestill"]