Karibien og Miami Beach.

Vi skreddersyr reiser for våre kunder og nå har du muligheten til å gjøre drømmen om til realitet. Hva med noen netter på Miami Beach, cruise i Karibien og noen dager i Walt Disney World i Orlando? Eller New York noen dager, Miami Beach noen dager og avslutte med et flott cruise i Karibien? Vi legger opp hele rundturen for deg og alt du trenger å gjøre er å ta kontakt!

 • Priser fra :

  11490

 • Sted :

  Karibien

 • Varighet :

  7 dager

 • Turkode :

  NOt Available

 • Reiseperiode :

  hele året -

 • Overnatting :

 • Transport :

  Fly tur/retur Miami/Fort Lauderdale/Orlando

 • Leverandør :

  World Travel

Inkludert i prisen:

Dette spesifikke tilbudet inkluderer:* Fly tur/retur Oslo - Miami* Innkvartering 3 netter ved Miami Beach* Innkvartering 4 netter i innvendig lugar på cruise i Karibien* Helpensjon* Skatter og avgifter* De fleste aktiviteterFra pris gjelder pr. person.Prisene varierer fra lavsesong og høysesong.Med forbehold om ledig kapasitet ved bestilling. 'Første mann til mølla' prinsippet gjelder.Vi skreddersyr etter deres ønsker og behov.Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på andre datoer/antall personer!

Tilleggskostnader(Additional costs):

Eventuelt flere netter i Miami/Fort Lauderdale/Orlando/New YorkInnkvartering i annen type lugar på skipetTransport tur/retur havnenDrikke ombord på skipetReise- og avbestillingsforsikringReservasjonsgebyr på 390,- tilkommer pr. bestilling

Nyttig informasjon:

Hvorfor velge cruise som ferie?En cruiseferie er en unik kombinasjon av nydelige måltider, aktiviteter, underholdning, oppdagelse av nye steder og service i øverste klasse. Du våkner opp til nye steder hver dag, uten å måtte pakke kofferten og bytte hotell. Å reise på cruise er en total ferieopplevelse som passer både for store og små. Kan du tenke deg noe bedre!Hva er inkludert i prisen?Ombord i cruiseskipene er det meste inkludert i prisen. Helpensjon inkluderer frokost, lunsj, ettermiddagste/kaffe, middag og noen dager også midnattsbuffé. Det betales ekstra for drikke. De fleste aktiviteter ombord er også inkludert.Cruise med din cruise spesialist!World travel tilbyr flere forskjellige cruise i hele verden. Du kan velge kun cruise eller en pakke med fly, cruise, overnatting og utflukter. World travel skreddersyr gjerne en pakke for deg.

Tilbudsforespørsel (uforpliktende)

[contact-form-7 id="9887" title="Bestill"]