Salamis Bay Conti på Nord Kypros!!

Ligger ved den historiske Salamis Stranden med den gylne fine sanden, og et krystallklart vann omgitt av naturens skjønnheter. Salamis Bay Conti Resort tilbyr komfort, kvalitet, oppmerksom service i flott design for å sikre at ditt opphold på øya er uforglemmelig. Det etablerte hotellkomplekset ligger på en av de vakreste strekningene på de gylne sandstrendene i Nord-Kypros, og ved siden av forhistoriske romerske byen Salamis.

 • Priser fra :

  4832

 • Sted :

  Hellas

 • Varighet :

  8 dager

 • Turkode :

  NOt Available

 • Reiseperiode :

  24.01.2015 - 31.01.2015

 • Overnatting :

  Standard Rom - med begrenset havutsikt, All Inclusive

 • Transport :

  Dersom dere ønsker transport vil våre lokale representanter stå utenfor flyplassen med et GO SYDEN skilt og kjøre dere til hotellet.

 • Leverandør :

  GO INTERNATIONAL AS

Inkludert i prisen:

Fly tur/retur fra Oslo Gardermoen og opphold 7 netter med all inclusive på hotellet.

Tilleggskostnader(Additional costs):

Transport mellom flyplass og hotell kommer i tillegg og kan bestilles samtidig med reisen.Det samme gjelder bagasje.

Nyttig informasjon:

Go Syden er et av de mest hurtigvoksende turoperatørene i Norge.Vi har spesialisert oss på reiser til Tyrkia, Kreta og til Nord Kypros der vi er enerådende på markedet.Vi kan tilby reiser til den populære ferieøya Rhodos og storbyferie til vakre Praha. Vi åpner opp for nye destinasjoner hele veien og du kan finne oversikt over alle våre destinasjoner på GoSyden.noPå alle våre reisemål har vi lokale representanter som hjelper deg dersom du trenger assistanse eller det er noe du lurer på når du er på reisemålet.Dette gir våre kunder en ekstra trygghet når de er på ferie med oss.Go Syden er fullverdig medlem i Norsk reiselivsforum, Reisegarantifondet (RGF) og reklamasjonsnemnda for selskapsreiser - alt dette for din trygghet.Når du bestiller en pakkereise hos oss, tar vi oss av alt, uten ekstra kostnader for deg.Velger du transport gjennom oss, sørger vi for at du kommer deg direkte til og fra hotellet, uten unødvendige stopp underveis. Dersom du reiser sammen med små barn, kan vi ordne det slik at dere får barneseter med i bilen.Just GO, La oss tenke på resten!

Tilbudsforespørsel (uforpliktende)

[contact-form-7 id="9887" title="Bestill"]