Saigon, cruise på mekong og paradisøya Phu Quoc

Opplev den moderne storbyen Saigon med sitt hektiske liv, før turen går til Mekongdeltaet og et spennende cruise med Bassac Cruises. Turen avsluttes på paradisøya Phu Quoc sør i Vietnam. I Saigon, eller mer korrekt Ho Chi Minh Byen som den heter i dag, kan du besøke byens museer eller forsøk deg på rettene fra det eksotiske vietnamesiske kjøkkenet. På Mekong står et 2-dagerscruise på programmet med Bassac. Her tilbys en komfortabel kabin med eget toalett og dusj. Alle måltider om bord er inkludert. Båten har eget dekk foran med solstoler og restaurant med bar akterut. Underveis får du både tid og anledning til å oppleve hvordan folk bor og livnærer seg, og man går i land og ser og smaker på lokale spesialiteter. Mekong-deltaet er en av de mest frodige områdene i Asia og kalles til gjengjeld for Asias risbolle. Oppholdet i Vietnam avsluttes på stranden i Phu Quoc for late og avslappende dager.

 • Priser fra :

  21590

 • Sted :

  Vietnam

 • Varighet :

  14 dager

 • Turkode :

  NOt Available

 • Reiseperiode :

  01.11.2014 - 31.03.2015

 • Overnatting :

  3 netter på Grand Silverland Hotel Ho Chi Minh Byen med frokost1 natt på Bassac Cruise med alle måltider10 netter på Long Beach Resort i Phu Quoc i deluxerom, frokost inkludert

 • Transport :

  Flyreise Qatar Airways Oslo - Saigon t/r

 • Leverandør :

  OrkidéEkspressen

Inkludert i prisen:

Flybillett i økonomi klasse fra Oslo til Saigon tur-retur med Qatar Airways.Innenlands-billetter med Vietnam Airlines.13 netter på hotell med frokost1 natt om bord Bassac Cruise hvor alle måltider er inkludert.Inkludert er også all transport mellom flyplass og hoteller/båtcruise.Dagsutflukt med egen engelsktalende guide i Ho Chi Minh Byen/Saigon.3 netter på Grand Silverland Hotel i Saigon i premier deluxe rom. Grand Silverland Hotel er et koselig 4 stjerners hotell som ligger sentralt i forhold til shopping. Det er kort avstand til sentrum og det store og hektiske Ben Than-markedet.2 dager/1 natts båtcruise i Mekongdeltaet med Bassac Cruises hvor alle måltider inkludert.10 netter på Long Beach Resort i Phu Quoc i et Deluxe-rom. Long Beach Resort holder god turistklasse og har en flott beliggenhet ved stranden.

Tilleggskostnader(Additional costs):

Tillegg for enkeltrom.Oppgradering til bedre hoteller er mulig. For en oppgradering til femstjernershotellet Rex Hotell i Saigon og det firestjerners boutiquehotellet La Veranda Resort Phu Quoc, kommer det et tillegg på kr 3150,- pr person.For priser fra andre steder enn Oslo, ta kontakt.

Nyttig informasjon:

Prisen er gyldig for reise fra 1/11-2014-31/03 -2015 med unntak av høysesong som jul, vietnamesisk nyttår og påske.Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass.Ønsker du kun fly eller en skreddersydd pakkereise er vi også behjelpelig med det. Kontakt oss for tilbud.

Tilbudsforespørsel (uforpliktende)

[contact-form-7 id="9887" title="Bestill"]