Rio de Janeiro – Miami og alt inkludert

Bli med oss og Azamara Club Cruises på en eventyrlig cruiseopplevelse fra Rio de Janeiro til Miami i februar 2015. Inkludert i prisen er blant annet fly tur/retur, hotellovernatting, sightseeing, transfer og reiseleder fra Cruise.no.

Ditt hjem for reisen er Azamara Journey. NOEN AV HØYDEPUNKTENE PÅ DENNE REISEN: * Rio de Janeiro – kjent for sitt dramatiske landskap og pulserende strandliv. * Salvador de Bahia – Brasils første kolonihovedstad og tidligere sentrum for slavehandel. * Recife – beliggende i det tropiske beltet på verdens ende mot Sør-Atlanteren. * Belem med sine moderne bygninger, skyskrapere og kontinentets kanskje mest fargerike marked. * Djevleøya – den hjemsøkte øya som tidligere var et av historiens mest beryktede fengsler. * Bridgetown med sin uforlignelige engelske sjarm og smaragdgrønne vann.

LUGARKATEGORIER OG PRISER: Innvendig lugar: Fra 39.990,- (kategori 11) Utvendig lugar: Fra 42.650,- (kategori 07) Balkonglugar: Fra 46.350,- (kategori V3)

OM AZAMARA CLUB CRUISES: På en cruisereise med Azamara er det førsteklasses mat og personlig service som står i fokus. Atmosfæren som vil møte deg ved ombordstigning er elegant og kultivert, men likevel uformell og avslappet. Det eksisterer ingen formelle kleskoder som krever smoking og gallakjole, og gjestene står dermed fritt til å kle seg slik de selv ønsker. Azamara satser mer på gode matopplevelser, imøtekommende personale og berikende destinasjoner fremfor et stort utvalg underholdning og aktiviteter. Dette fokuset gjenspeiles også i rederiets motto: ‘You’ll love where we take you’. Rederiet anbefales hovedsak for erfarne cruisere over 40 år som setter pris på personlig service, god mat, spennende reisemål og kulturelle opplevelser.

OM AZAMARA JOURNEY: Azamara Journey er et middels stort skip med en dekksplan som er velegnet til å tilfredsstille moderne seilingers behov. Skipets barer, restauranter, lounger og bassengdekk er romslige områder og vil aldri føles overfylte, til tross for skipets størrelse. Mannskapet om bord er svært imøtekommende og vil til enhver tid gjøre sitt beste for å yte god service til gjestene om bord. Alle lugarer har moderne fasiliteter, møbler og europeisk sengetøy, og den kanskje største fordelen om bord er at det finnes hele 249 lugarer med balkong om bord.

 • Priser fra :

  39990

 • Sted :

  Brasil

 • Varighet :

  20 dager

 • Turkode :

  NOt Available

 • Reiseperiode :

  18.02.2015 - 10.03.2015

 • Overnatting :

 • Transport :

  Cruise i valgt lugar om bord Azamara Journey.

 • Leverandør :

  Cruise.no AS

Inkludert i prisen:

* Flyreise Oslo (a) – Rio de Janeiro/Miami– Oslo (a) med British Airways* Transfer flyplass – hotell* Hotell 1 natt i Rio de Janeiro m/frokost (4-stjerners hotell)* Sightseeing i Rio de Janeiro m/lunsj og transfer til skipet (b)* Lugar i valgt kategori* Skatter og avgifter* Helpensjon om bord* Velkomst-cocktail* Utvalgte drinker, øl, vin, spesialkaffe, vann og brus i barer og til måltider* Underholdning og aktiviteter om bord* Azamazing Evening-program* Shuttleservice i havner der det er behov* Concierge Service* Middag med kapteinen* Sightseeing og transfer m/lunsj i Miami (b)* Teknisk reiseleder fra Cruise.no(a) Pris på forespørsel fra andre norske byer(b) Engelsktalende guide

Tilleggskostnader(Additional costs):

Nyttig informasjon:

Prisene er fra-priser og gjelder per person i delt dobbellugar. Tilbudet og priser kan endres når som helst og uten forvarsel.

Tilbudsforespørsel (uforpliktende)

[contact-form-7 id="9887" title="Bestill"]