Rhône & Saône,

Vi har nå et supert høstkupp for deg som vil på elvecruise på Rhônen & Saône med avreise 10.oktober 2014! 2 personer i lugar på dekk 1 koster, pr person 9.948,- 1 person i lugar på dekk 1 koster, pr person 9.948,- En reise på Rhône og Saône i Frankrike er et sjarmerende eventyr. Matbyen Lyon, vakre vinranker i Burgund og i Rhônedalen, åkrer med lavendel i Provence og koselige landsbyer med original arkitektur og rik kulturtradisjon. Opplev de fargerike landskapene som har inspirert kunstnere som Renoir, van Gogh, Picasso og Cèzanne!

 • Priser fra :

  9948

 • Sted :

  Frankrike

 • Varighet :

  8 dager

 • Turkode :

  NOt Available

 • Reiseperiode :

  13.09.2014 - 10.10.2014

 • Overnatting :

  Lugarene er komfortable med store vinduer og har to senger eller dobbeltseng. TV og hårføner.

 • Transport :

  Vi seiler med MS Camargue 13.september og med MS Van Gogh 10.oktober.Båtene har 2 dekk og plass til henholdsvis 146 og 158 passasjerer. Fellesområdene er luftkondisjonerte og innredet i lyse farger med klassiske skipsdetaljer. Båten har et stort soldekk hvor passasjerene tilbringer mye tid mens båten er underveis. Det er en hyggelig atmosfære og internasjonalt miljø om bord. Passasjerene kan glede seg over velsmakende retter fra det franske kjøkken, ofte med regionale spesialiteter. Måltidene består av en variert frokostbuffé, varme lunsjmåltider og tre- eller fireretters middager. All drikke er inkludert i reisens pris! (Med unntak av champagne og enkelte viner.)CroisiEurope er et fransk familieeid selskap som startet med elvecruise for 38 år siden. Selskapet er nå Europas største elvecruiserederi med en flåte som består av 30 moderne elvecruisebåter, ett cruiseskip og flere barger. Rederiet får jevnlig gode tilbakemeldinger for sitt utmerkede kjøkken. Informasjonen på utfluktene og om bord er hovedsaklig på engelsk. Reiseleder fra Apollo informerer på skandinavisk underveis. Personalet gjør sitt ytterste for at gjestene skal trives - med en fransk touch.

 • Leverandør :

  Apollo Reiser

Inkludert i prisen:

Priseksemplet gjelder pt avreise 13. september og inkluderer flyreise Oslo-Lyon tur/retur, all transport, samt flyplasskatter og avgifter, 7 netter cruise, helpensjon f.o.m. middag første dag t.o.m. frokost siste dag, drikkevarer (med unntak av champagne og enkelte viner.) Musikk og lett underholdning om bord. Reiseleder fra Apollo følger med på cruiset.Vi tar forbehold om ledig kapasitet samt endring i prisene.

Tilleggskostnader(Additional costs):

Avbestillings- og reiseforsikring. Utflukter og tips.

Nyttig informasjon:

I tillegg til våre faste elvecruisepakker tilbyr vi reiser som vi skreddersyr etter dine ønsker. Vi tilbyr tilslutning fra andre byer på forespørsel.

Tilbudsforespørsel (uforpliktende)

[contact-form-7 id="9887" title="Bestill"]