Reis med Norwegian Jade

Et cruise i det østlige Middelhavet med Norwegian Jade er en perfekt måte å oppleve både sjarmerende små greske øyer og romantiske og historiske byer. Bestill i dag og få den beste prisen og det største utvalget! Nå får du 500,- i bestill-tidlig-rabatt pr lugar for cruise i 2015. Avreiser 2014: Hver lørdag til og med 18. oktober. 2015: Hver lørdag fra 25. april til og med 17. oktober. Skreddersøm i 2014 og 2015: Apollo tilbyr cruiset med Norwegian Jade på forespørsel, med eller uten flyreise fra valgfri flyplass i Norge. Dersom du vil legge til et ekstraopphold i land i forbindelse med cruiset er det selvfølgelig mulig. Apollos direktefly til Venezia og cruise i 2015: Apollo tilbyr ferdige cruisepakker med direktefly med SAS fra Oslo til Venezia hver lørdag i perioden 9. mai til 1. august 2015. Flytidene er tilpasset cruiset og kan kombineres med en ekstrauke i Italia. Salgsstart: 7. november 2014.

 • Priser fra :

  7448

 • Sted :

  Italia

 • Varighet :

  8 dager

 • Turkode :

  NOt Available

 • Reiseperiode :

  06.09.2014 - 17.10.2015

 • Overnatting :

  Skipet har innvendige og utvendige lugarer, lugarer med balkong og flere typer suiter.

 • Transport :

  Med Norwegian Jade har du den totale frihet med 'Freestyle Cruising'. Her gjør du hva du vil, når du vil. Dagene om bord byr på mange og varierte tilbud, fra sportsaktiviteter både inne og ute til avslapping ved bassengområdet med flere boblebad og eget barnebasseng.Treningssenteret og spa avdelingen tilbyr i tillegg til spabehandlinger også et stort aktivitetsprogram, fra yoga og pilateskurs til spinning og kickboksing. Skipet har både joggebane, basket- og volleyballbane, bordtennis og 'golf driving nets' så her er det ikke vanskelig å få tiden til å gå.Norwegian Jade tilbyr hele 12 forskjellige restauranter og 13 barer og salonger. Hver kveld er det underholdning av mange slag, og du velger selv om du foretrekker et førsteklasses Broadwayshow, roligere musikk eller moderne diskorytmer. Eller hvorfor ikke prøve lykken i skipets casino?

 • Leverandør :

  Apollo Reiser

Inkludert i prisen:

Flyreise fra Oslo-Venezia t/r, cruise med helpensjon, havneavgifter, skatter og de fleste aktiviteter og underholdningstilbud om bord.Fraprisen er hentet fra rimeligste avreise 25/10 2014. Vi tar forbehold om endringer i gitte priser samt ledig kapasitet ved bestilling.

Tilleggskostnader(Additional costs):

Tillegg for transport flyplass-skip t/r, drikkevarer, utflukter i land under cruiset, samt tips til personalet om bord og personlige utgifter.

Nyttig informasjon:

Kontakt vår cruiseavdeling på telefon 810 20 000 (man–fre 08.30–16.30) eller e-post: cruise@apollo.no. Vi hjelper deg gjerne med å sette sammen en fly- og cruisepakke etter dine ønsker. Pris på pakken med rutefly er avhengig av avreisetidspunkt og avreiseflyplass.

Tilbudsforespørsel (uforpliktende)

[contact-form-7 id="9887" title="Bestill"]