Opplev NCL’s unike Hawaii-cruise

Det er kun på Pride of America du kan oppleve å cruise fra øy til øy på Hawaii,  korte seilinger mellom fantastiske øyer.

Her får du en smakebit av forskjellig natur og kultur i dette Stillehavsparadiset. Du kan melde deg på noen veldig spennende utflukter, med eller uten motor, over eller under havoverflaten, rett og slett noe for enhver smak. Vi er godt kjent og anbefaler noen dager på Waikiki Beach i forkant av cruiset, og gjerne også en stopp i California på veien over til Hawaii. La oss legge opp reiseruten til ditt livs ferie!

 • Priser fra :

  8990

 • Sted :

  Hawaii

 • Varighet :

  8 dager

 • Turkode :

  NOt Available

 • Reiseperiode :

  30.08.2014 - 30.04.2016

 • Overnatting :

  Husk at du må ankomme Honolulu minimum en dag før cruiset starter, vi har et bredt spekter av hotell vi kan anbefale.

 • Transport :

  Vi kan tilby fly og annen transport og overnattinger både før og etter cruiset. Spør oss gjerne om våre anbefalinger for å gjøre flyreisen mest behagelig, men du står selvfølgelig fritt til å ordne dette på egen hånd.

 • Leverandør :

  Norwegian Cruise Center AS

Inkludert i prisen:

Cruise pr person i innvendig lugar i rimeligste sesong, ønsker du balkong starter prisen fra kun kr. 12.690 pr person i dobbelt balkonglugar. Freestyle fullpensjon, havneavgifter og det meste av underholdningen og aktivitetene om bord er inkludert.

Tilleggskostnader(Additional costs):

Tips($12 pr person over 3 år pr døgn), drikke (isvann, iste, kaffe og te er gratis, det er også juice og melk til frokostbuffeten), eventuelle utflukter, spa-behandlinger, transfer etc.

Nyttig informasjon:

Norwegian Cruise Line har vunnet den prestisjetunge prisen Travel Awards for beste cruiserederi i Europa 6 år på rad. Norwegian Cruise Center AS er din Norwegian Cruise Line spesialist i Norge gjennom mer enn 10 år.FREESTYLE CRUISINGNCL har fjernet rammene på den tradisjonelle cruiseopplevelsen. Med Freestyle Cruising kombineres gleden av å være til sjøs og utforske eksotiske havner med den avslappende atmosfæren man finner på de mest luksuriøse hotellene på land. Med Freestyle Cruising får du en rekke restauranter å velge mellom til middag og du tenger dermed ikke å spise middag i samme spisesal, på samme bord og med de samme menneskene hver kveld. Atmosfæren er avslappende, servicenivået høyt og tipsen problemfri. Ganske enkelt den perfekte ferien.FREESTYLE BESPISNINGFreestyle Cruising gir deg flere valgmuligheter, flere restauranter og et større utvalg av menyer enn noen gang tidligere, og med åpen bordsetning kan du spise, når, hvor og med hvem du vil. Utvalget av ulike spisesteder varierer fra formelle spisesaler, elegante restauranter og intime bistroer til sushi bar, steak-house, brasiliansk og utendørs buffet. Eller foretrekker du et rolig måltid på lugaren? Romservice kan bestilles hele døgnet.FREESTYLE UNDERHOLDNINGStore teatre, jazzklubber, nattklubber, comedy-club, pianobarer, live band og mye annet kan du finne, be om oversikt over hva som finnes på de forskjellige skipene.FREESTYLE ANTREKKOm bord på NCL`s Freestyle skip kan du kle deg i hva du selv føler for, og pent uformelt er alltid passende.FREESTYLE AKTIVITETERNCL tilbyr mange aktiviteter og et nytt livsstilprogram som utfordrer og stimulerer både kropp og sinn og en rekke spennende utflukter på land. Det er lagt godt til rette for sportslige aktiviteter om bord med idrettsbane, driving range, joggeløype, bowlingbaner, klatrevegger, svømmebasseng og treningsstudio som er åpent hele døgnet. I tillegg har alle skipene internett cafe, trådløst nettverk og mobiltelefondekning.FREESTYLE TIPSTipsen er enkel på Freestyle Cruising. Det anbefalte beløpet som er 12$ pr. person pr. dag (unntatt for barn under tre år) og blir automatisk belastet din om bord kredittkonto.Skipene har forskjellige tilbud, sjekk med oss for å få alle detaljer.

Tilbudsforespørsel (uforpliktende)

[contact-form-7 id="9887" title="Bestill"]