Knallpris på cruise med Celebrity Reflection

På Celebrity Cruises skip, vil du finne elegant innredning, store lugarer og suiter, og et svært høyt servicenivå. Miljøet er nøytralt og moderne, men likevel innbydende. Selv maten om bord har gjort seg kjent for å holde en høy standard. Tilbud ombord Selv om Celebrity hovedsakelig er rettet mot et publikum som ønsker å slappe av i stedet for å delta i en rekke aktiviteter er det fortsatt mye man kan delta på. På dagtid kan du sole deg og bade i bassengene eller besøke noen av spaene. Det er også et godt utvalg av butikker og aktivitetsområder på dekk. På kveldene er det nok av restauranter, barer og salonger hvor du kan spise og drikke godt. Vil du ha litt mer fart kan man gå på noen av de flotte showeneoverdådige, nyte og danse til levende musikk, besøke skipets diskotek eller stand-up. Celebrity Reflection tilhører den nye Solstice-klassen. Fartøyet er utvidet med en ekstra dekk og tilbyr god plass i restauranter og andre offentlige områder. Nyt 50 velsmakende ølsorter i Michaels Club. Ta et malekurs med en utdannet ekspert eller prøv utendørs grilling på The Lawn Club. Din ferietid er dyrebar, Celebrity Reflection få mest mulig ut av det.

 • Priser fra :

  3925

 • Sted :

  USA

 • Varighet :

  1 dag

 • Turkode :

  NOt Available

 • Reiseperiode :

  06.12.2014 - 13.12.2014

 • Overnatting :

  7 netter i en innvendig lugar på dekk 3Oppgradring til lugar med balkong er mulig mot kun kr. 836,- per person

 • Transport :

  Fly t/r kommer i tillegg

 • Leverandør :

  Big Travel

Inkludert i prisen:

Cruise 7 netter fra Miami med Celebrity Reflection i delt innvendig lugar. Helpensjon, tips havneavgifter og de fleste aktiviteter ombord

Tilleggskostnader(Additional costs):

Singellugar, drikke.

Nyttig informasjon:

Forhold angående innreise til USA reguleres og håndheves av amerikanske myndigheter. Nordmenn som reiser til USA uten visum (under 'visa waiver programme') må registrere seg på internett i ESTA databasen før avreise. Lenke til skjema under.Amerikanske myndigheter er nøye med kontrollen av alle som reiser inn i USA. Den amerikanske ambassade kan gi utfyllende informasjon.

Tilbudsforespørsel (uforpliktende)

[contact-form-7 id="9887" title="Bestill"]