Khanom i kombinasjon med Koh Samui

Reise som kombinerer uberørte Khanom med den mer kjente ferieøya Koh Samui. Khanom passer ypperlig for deg som er på utkikk etter en destinasjon utenfor de store turistmassene, og kan by på det genuine Thailand samtidig som destinasjonen har kilometervis med deilige strender. Koh Samui ligger kun en ferjetur unna Khanom og er en av Thailands mest populære ferieøyer. Langs øyas mange flotte strender finner man et godt utvalg av restauranter og butikker.

 • Priser fra :

  16195

 • Sted :

  Thailand

 • Varighet :

  14 dager

 • Turkode :

  NOt Available

 • Reiseperiode :

  05.01.2015 - 31.03.2015

 • Overnatting :

  7 netter på Aava Resort & Spa i et Deluxe-rom 7 netter på populære Amari Palm Reef i et Superior-rom. Aava Resort & Spa holder 4 stjerner og ligger praktfullt til på den 9 kilometer lange Nadan-stranden. Det perfekte utgangspunkt for å utforske Khanom. Amari Palm Reef holder også 4 stjerner og ligger sentralt til på den flotte Chaweng-stranden med restauranter og butikker i umiddelbar nærhet.

 • Transport :

  Flyreise med Thai Airways fra Oslo

 • Leverandør :

  OrkidéEkspressen

Inkludert i prisen:

Flybillett fra Oslo til Surat Thani med retur fra Koh Samui med Thai Airways. 14 netter på gode 4-stjerners hotell med frokost, tur-retur transport mellom flyplass og hotell. Prisen forutsetter 2 reisende i et delt dobbeltrom.

Tilleggskostnader(Additional costs):

Flere netter i Khanom og på Koh Samui er mulig mot tillegg. Tillegg for singlerom. For priser fra andre steder enn Oslo, ta kontakt. Oppgradering på Aava Resort til Superior-rom mot kr 720,- pr. person i 7 netter. Oppgradering på Aava Resort til Poolside Villa mot kr 2550,- pr. person i 7 netter. Oppgradering på Amari Palm Reef til Deluxe Garden View mot kr 870,- pr. person i 7 netter. Oppgradering på Amari Palm Reef til Deluxe Pool View mot kr 1220,- pr. person i 7 netter.

Nyttig informasjon:

Prisen er gyldig for reise fra 5/1-2015 til og med 31/3-2015. Vi tar forbehold om ledige plasser og at man må opp i pris for å få plass. Ønsker du en skreddersydd pakke er vi behjelpelig med det. Kontakt oss for tilbud

Tilbudsforespørsel (uforpliktende)

[contact-form-7 id="9887" title="Bestill"]