Det Gyldne Triangel i India med tiger.

India – Bli med og opplev det gamle og nye Delhi med flotte templer og graver, Agra, kjærlighetsmonumentet, Taj Mahal, som er ett av verdens syv underverker, Den rosa byen, Jaipur og Den forhistoriske forlatte byen, Fatehpur Sikri. Her trer vi inn i en kulturell trekant, en eventyrlig verden av gamle fort, sydende basarer, flotte palasser og små intime landsbyer. Opplev tigerreservatet Ranthambore som er best kjent for sitt store antall tigre, flotte dyreliv og området byr samtidig på fantastiske naturopplevelser.

 • Priser fra :

  10499

 • Sted :

  India

 • Varighet :

  8 dager

 • Turkode :

  NOt Available

 • Reiseperiode :

  29.04.2014 - 30.04.2015

 • Overnatting :

  - Overnattinger med frokost i Delhi, Agra og Jaipur.- Overnattinger med helpensjon i Ranthambore.- Lunsj på alle utflukter.- Mulighet for å forlenge rundreisen med badeferie i Goa eller Kerala. kontakt oss for pris.- Vi tilbyr grupperabatt når min. 4 voksne bestiller og reiser sammen. Vennligst ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud.3* HotellVoksen kr. 10.499,-4* HotellVoksen kr. 11.499,-5* HotellVoksen kr. 12.999,-

 • Transport :

  - Fly Oslo - Delhi - Oslo med Lufthansa, Austrian Airlines og/eller Swiss Air.- Alle transport og utflukter med privat bil/ buss (aircondition.- Vi tilbyr grupperabatt når min. 4 voksne bestiller og reiser sammen. Vennligst ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud.

 • Leverandør :

  Global Reiser AS

Inkludert i prisen:

- Fly Oslo - Delhi - Oslo.- Overnattinger med frokost i Delhi, Agra og Jaipur.- Overnattinger med helpensjon i Ranthambore.- Alle utflukter som er nevnt i programmet ikl. Inngangsbilletter.- Lunsj på alle utflukter.- Transport.- Reiseleder-Guide.- Flyskatter og avgifter.- Vi tilbyr grupperabatt når min. 4 voksne bestiller og reiser sammen. Vennligst ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud.

Tilleggskostnader(Additional costs):

- Visum til India.- Kamera avgift ved enkelte monumentene.- Drikke til måltidene.- Tips til guiden og sjåføren.- Reise- og avbestillingsforsikring.

Nyttig informasjon:

- Avreise hver dag fra Oslo.- Mulighet for avreise fra Bergen, Stavanger, Kristiansand, Trondheim og Torp.- Rundreisen kan kombineres med en avslappende badeferie i Goa eller Kerala.- Vi tilbyr grupperabatt når min. 4 voksne bestiller og reiser sammen. Vennligst ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud.3* HotellVoksen kr. 10.499,-4* HotellVoksen kr. 11.499,-5* HotellVoksen kr. 12.999,-

Tilbudsforespørsel (uforpliktende)

[contact-form-7 id="9887" title="Bestill"]