Høstkupp på cruise fra New York

Opplev et flott høstcruise med Princess Cruises nyeste skip – Royal Princess – med førsteklasses kjøkken og service! Skipet seiler fra New York til Fort Lauderdal, så her kan du enkelt kombinere med både storbyferie i metropolen New York og sol og bad i Florida. Vi hjelper deg gjerne med planleggingen. Innvendig lugar fra 5.200,- pr person. Utvendig lugar med balkong fra 6.500,- pr person. Mini Suite med balkong fra 9.750,- pr person. Prisene gis med forbehold om endringer samt ledig kapasitet ved bestilling.

 • Priser fra :

  5200

 • Sted :

  USA

 • Varighet :

  10 dager

 • Turkode :

  NOt Available

 • Reiseperiode :

  På forespørsel

 • Overnatting :

  Skipet har både innvendige og utvendige lugarer, lugarer med balkong og flere typer suiter.Uansett hvor du velger å bo, bor du komfortable lugarer med alle fasiliteter.

 • Transport :

  Med jomfruturen i juni 2013 åpnet det 17. skipet i Princess-flåten en ny æra i cruisebransjen.Royal Princess er på 141 000 brutto registertonn, 330 meter langt og 36 meter bredt, og skipet gir sjenerøs plass til 3600 krevende passasjerer. Du kan beundre atriet i hjertet på skipet, som har blitt 50 % større, og slappe av foran det største filmlerretet i flåten i 'Movies under the Stars' eller nyte en cocktail i Sea View Bar Portside med fantastisk utsikt gjennom glassgulvet til det glitrende havet 40 meter under føttene.De mange aktivitetene om bord er utarbeidet for å stimulere, lære, underholde, inspirere og svette – men ikke nødvendigvis i den rekkefølgen. Skipet er lastet med en rekke aktivitetstilbud, fra kunstauksjon til virtuell golf.Mat og service.Maten på Princess skip tilberedes av ekte kulinariske kunstnere som insisterer på å servere den fineste cuisine. Hele flåten har blitt opptatt i det prestisjetunge gastronomiske samfunnet Chaîne des Rôtisseurs. Kjøkkensjefenes menyer er kreative og varierte. Kombinert med utmerket service vil du få en gastromomisk opplevelse du husker lenge.Royal Princess tilbyr flere formelle restauranter i tradisjonell cruise-stil, men du finner også en enklere og mer uformelle variant i skipets buffetrestaurant eller du kan besøke en av skipets spesialrestauranter.Underholdning.Royal Princess byr på en rekke underholdningstilbud både på dag og kveldstid. Det store teateret byr på flotte forestillinger i Broadway-stil. Det er en rekke forestillinger av forskjellig slag i de mange salongene om bord, og på kinoene om bord vises aktuelle filmer. Om ikke dette er nok kan du slappe av i en av de mange barene eller ta en tur i skipets store kasino.

 • Leverandør :

  Apollo Reiser

Inkludert i prisen:

Fra prisen gjelder pr. person og inkluderer cruise med helpensjon, havneavgifter og skatter, de fleste aktiviteter og underholdningtilbud om bord.Vi tar forbehold om endringer i gitte priser samt ledig kapasitet ved bestilling.

Tilleggskostnader(Additional costs):

Tillegg for flyreise, transport flyplass-skip t/r,hotellovernatting, tips til personalet om bord, drikkevarer og utflukter i land.

Nyttig informasjon:

Dette cruiset bestilles hos vår cruiseavdeling mandag-fredag 08.30-16.30. Telefon 810 20 000 eller mail cruise@apollo.no.Vi skreddersyr cruise, fly og evt hotellopphold etter dine ønsker.

Tilbudsforespørsel (uforpliktende)

[contact-form-7 id="9887" title="Bestill"]