Fottur Madeira

Dette er turen for deg som ønsker turer i et kupert og spennende terreng! Bli med på vandring i Madeiras vakre og bratte fjell, langs levadaer, gjennom tunneler og ved kysten – med fabelaktig utsikt. Overnatting på gode hotell med bademuligheter. Turen avsluttes med et opphold i hovedstaden Funchal. Madeira er en liten øy – bare 57 km lang og 22 km bred, og ligger i Atlanterhavet vest for Marokko. Klimaet er stabilt og godt hele året. Øya er kjent for sin frodige blomstring året rundt. Naturen er svært variert og det høyeste fjellet rager 1868 moh.

 • Priser fra :

  13700

 • Sted :

  Spania

 • Varighet :

  8 dager

 • Turkode :

  NOt Available

 • Reiseperiode :

  -

 • Overnatting :

  Hoteller 3*** og 4****.

 • Transport :

  Fly direkte fra Gardermoen til Funchal. Flymat inkludert.

 • Leverandør :

  Den gode reisen

Inkludert i prisen:

Direkte fly t/r Oslo –Funchal inkl. skatter/avgifter - flymat t/r - overnatting i oppredd seng i dobbeltrom/tresengsrom, all intern transport, intern transport av bagasje, utgifter til lokal fjellguide, måltider (frokost, lunsjpakke, full middag) med unntak av lunsj Dag 1 og 7 og middag Dag 6.

Tilleggskostnader(Additional costs):

Reise- og sykeforsikring – Avbestillingsbeskyttelse – Lunsj Dag 1 og 7, middag Dag 6 - Tips – Alt annet som ikke står nevnt som inkludert over - Enkeltromstillegg kr 1390,-.

Nyttig informasjon:

Datoer for reisen: 27. april-4 mai 2015(mandag-mandag). Dette er en (tung) 3-støvlers tur og anbefales for vandrere med erfaring fra turer i bratt terreng. Enkelte dager vil det være noe høydeforskjeller som krever 'solide' knær. Noen dagsmarsjer kan virke utsatt for deltakere med høydeskrekk. Dagsprogrammet kan bli endret i henhold til værforholdene. Bagasjetransport mellom overnattingsstedene. Gruppene følges av en engelsktalende, lokalkjent guide fra Madeira og går dermed uten norsk turleder. Mot tillegg i pris kan det være mulig å utvide oppholdet med en uke - hvis flybilletter er tilgjengelig.

Tilbudsforespørsel (uforpliktende)

[contact-form-7 id="9887" title="Bestill"]