Fottur Høy-Atlasfjellet, Marokko

Mellom Middelhavet, Atlanterhavet og Saharas uendelighet ligger Marokko – et land der naturen har latt fantasien utfolde seg fritt. Et land rikt på kontraster, et kongerike med en kultur og en atmosfære som omfatter Orientens største drømmer og vakreste tradisjoner. Snødekte fjelltopper i Atlas, berberiske landsbyer og kashbaer – Marokko byr på fantastiske opplevelser, en eventyrlig reise blant tusen og ett underverk! Atlas; navnet på guden som i følge mytologien ble dømt til i all evighet å bære himmelhvelvingen på sine skuldre. Uken tar oss gjennom områder i Høy-Atlasfjellene med blendende kontraster, hvor de mange små landsbyene som bærer jordsmonnets skiftende farger, observerer det hele. En lang rekke stier og muldyrtråkk sirkler seg gjennom landskapet for å lage ruter der hver minste sving åpner opp for nye fjellformasjoner og oaser med mandel- og valnøttlunder. Vi bor enkelt i fjellet – i telt og herberge, og kommer tett på marokkansk gjestfrihet og tradisjonelt levesett. I Marrakech bor vi sentralt i en koselig Riad. I tillegg til norsk reiseleder har vi med lokal fjellfører, kokk, hjelpere og deres muldyr, mat og telt. Forbered deg på en annerledes ferie – dette er ‘back to basic’!

 • Priser fra :

  13100

 • Sted :

  Marokko

 • Varighet :

  8 dager

 • Turkode :

  NOt Available

 • Reiseperiode :

  -

 • Overnatting :

  Riad i Marrakech, telt og herberge i fjellet.

 • Transport :

  Direkte med Norwegian Oslo-Marrakech.

 • Leverandør :

  Den gode reisen

Inkludert i prisen:

Fly t/r Oslo Gardermoen – Marrakech inkl skatter og avgifter - Transport t/r flyplassen i Marrakech – 2 overnattinger i delt dobbeltrom på riad i Marrakech – 5 overnattinger i Høy-Atlasfjellene, hhv telt og herberge iflg program - Lokal fjellfører, kokk, hjelpere og muldyr på fotturen - Transport t/r start og avslutning av fotturen (buss/jeeper) - Helpensjon iflg program (fra og med middag i Marrakech ankomst lørdag til og med frokost retur lørdag) – Citytax ved overnatting i Marrakesh - Norsk reiseleder under oppholdet.

Tilleggskostnader(Additional costs):

Reise- og sykeforsikring – Avbestillingsbeskyttelse – Drikke – Varm dusj på herbergene - Tips til hjelperne og kokk – Hammam (arabisk bad) - Enkeltromstillegg.

Nyttig informasjon:

Turen går 25. april - 2. mai 2015. Kontakt oss for nærmere informasjon om programmet og for påmelding.

Tilbudsforespørsel (uforpliktende)

[contact-form-7 id="9887" title="Bestill"]