Elvecruise på Rhinen

Bli med på et hyggelig elvecruise på Rhinen og besøk den verdenskjente blomsterparken Keukenhof, som er et fantastisk skue på denne tiden av året. I Amsterdam kan du bli med på kanalbåttur og byrundtur, før cruiset går til Nijmegen der verker av kjente kunstnere som Van Gogh og Picasso kan beundres i Kröller-Müller Museet. Du får også oppleve Køln med den berømte katedralen, Rüdesheim med livlige Drosselgasse og Heidelbergs hyggelige gamleby og imponerende slott.

 

For andre kombinasjoner, romtyper eller annet antall personer, ta kontakt med oss for mer informasjon.

 • Priser fra :

  13950

 • Sted :

  Nederland

 • Varighet :

  7 dager

 • Turkode :

  NOt Available

 • Reiseperiode :

  24.04.2015 -

 • Overnatting :

 • Transport :

  Skipene til CroisiEurope er kjent for sitt gode, franskinspirerte kjøkken og alle drikkevarer i restauranten og baren om bord er inkludert. Fasilitetene om bord inkluderer restaurant, salong med dansegulv, bar, resepsjon og soldekk. Alle lugarene er utvendige (cirka 10 m2) og har bad med dusj og toalett, hårføner, radio, TV, safe og aircondition.

 • Leverandør :

  Escape Travel

Inkludert i prisen:

Fly Oslo-Amsterdam/Frankfurt-Oslo (Pris på fly fra andre byer i Norge på forespørsel) Flyskatter og havneavgifter Transport mellom flyplass og skip 6 netters cruise på valgt dekk Helpensjon om bord fra middag første dag til frokost siste dag Drikkevarer om bord: vann, vin, øl, juice og kaffe til måltidene og drinker servert i baren (ikke champagne og vin fra vinlisten) Lunsj i Amsterdam Byvandring i Strasbourg Norsk reiseleder med fra Oslo

Tilleggskostnader(Additional costs):

Nyttig informasjon:

Depositumet er kr 2500 pr. person og må innbetales innen syv dager. For å være sikret plass på utfluktene, anbefaler i at du bestiller utfluktspakken samtidig med cruiset. Det er også mulig å bestille utfluktene enkeltvis om bord, men da til høyere pris og med forbehold om ledig kapasitet.

Tilbudsforespørsel (uforpliktende)

[contact-form-7 id="9887" title="Bestill"]