Celebrity Cruise i Middelhavet i 2015!

Bestill Middelhavs cruise med Celebrity Cruises for 2015 nå og få med 1 av 3 fantastiske tilbud! Opplev flere av Middelhavets perler med Celebrity Cruises sine prisbelønnet skip til sommeren.

Tilbudet gjelder utvendig lugar eller bedre. For eksempel: Celebrity Equinox, avreise 18.juli 2015, 7 netters cruise i Middelhavet fra 11.415,- Celebrity Constellation, avreise 16.august 2015, 7 netters cruise i Middelhavet, fra 10.767,- *gjelder ikke på innvendig lugar. Begrenset antall plasser på hver avgang.

Med forbehold om ledig kapasitet og prisendring ved bestilling!

 • Priser fra :

  10767

 • Sted :

  Middelhavet

 • Varighet :

  8 dager

 • Turkode :

  NOt Available

 • Reiseperiode :

  18.07.2015 - 31.10.2015

 • Overnatting :

 • Transport :

  Celebrity Cruises er kjent for sin høye standard og har noen av markedets beste skip med utsøkt mat og service. Om bord er det høyt nivå av personlig service, prisbelønnet kjøkken, verdensberømte fasiliteter og herlige lugarer. Celebrity Cruises sine 11 moderne og elegante skip er klassifisert i Premium-klassen og flåten kan ta fra 1900 til 3000 gjester.Celebritys prisbelønte kjøkken frister med kulinariske retter tilberedt av verdenskjente kokker. All mat lages fra grunnen av med kun de beste og ferskeste ingredienser. Det finnes en rekke alternative restauranter, fra uformelle spisesteder som AquaSpa Café som serverer lett, sunn mat, via skipets hovedrestaurant og buffé-restaurant, til spesialrestauranter der måltidene tilberedes ved bordet.Det er mye å gjøre om bord på Celebrity Cruises, dagene kan fylles med ulike sportsgrener, treningsstudio, spa, konkurranser, temakvelder og mye mer. Det er også mulig og høre på forelesninger, gå på auksjon eller i handlegatene, kose dere på show i teateret, prøve lykken i kasinoet eller nyte en drink i baren. Med det store utvalget innen underholdning er hver gjest garantert en flott og unik cruiseopplevelse.Uansett hva du ønsker, Celebritys berømte personlige service med en smak av luksus får deg til å føle deg som den eneste gjesten ombord.Celebrity Cruises seiler i Alaska, Bahamas, Bermuda, Canada/New England, Det nordvestlige Stillehav, Europa, Galapagos, Karibien, Panamakanalen og Sør Amerika.

 • Leverandør :

  Apollo Reiser

Inkludert i prisen:

Cruise i valgt lugar kategori med helpensjon, havnavgifter/skatter, tips til personalet og de fleste aktiviteter om bord.

Tilleggskostnader(Additional costs):

Fly, transport, drikkevarer om bord, organiserte utflukter i land under cruiset og personlige utgifter om bord.

Nyttig informasjon:

Tilbudet til Celebrity Cruises bestiller du hos Apollo sin cruise avdeling på telefon 23 21 30 40 eller send mail til cruise@apollo.no.

Tilbudsforespørsel (uforpliktende)

[contact-form-7 id="9887" title="Bestill"]