Tilbud på jule- og nyttårsferie

Nå er det mange tilbud på jule- og nyttårsferier å velge mellom for deg som ikke ønsker hvit jul. Alle de store turoperatørene (Ving, Star Tour, Apollo) har laget oversiktlige tilbudsider med flust av rabatterte reiser hvor du kan være borte i deler eller i hele jula. Siden julaften og nyttårsaften i år faller på en onsdag trenger du ikke ta mange dager fri for å være borte 1 uke eller 2.

Fra Frode Stenstrøms Flickr-konto https://www.flickr.com/photos/frodeste/

Fra Frode Stenstrøms Flickr-konto
https://www.flickr.com/photos/frodeste/

Ving sin side visere en rekke tilbud du enkelt kan sortere på våre 4 største byer/avreiseflyplasser. De har også lagt ut litt mer utfyllende forslag under overskriften Ving anbefaler. Også dette er reiser som er noe nedsatt. Det er lett å se hva man sparer kontra ordinær pris. Det er tilbud til Gran Canaria og Tenerife som dominerer stort på denne siden.
Sjekk Vings side for Jule og nyttårsferie her!

Star Tour har på en måte en mer brukervennlig side enn Ving. Deres Juleferie-side har flere filtreringsmuligheter slik at det skal være lett for deg å finne ferien som passer akkurat deg. Også Star Tour har mange ledige reiser til Kanariøyene, men de lokker også med mulighet for juleferie til mer eksotiske steder som Mexico, Thailand og Kapp Verde.
Star Tours Juleferie-side finner du her! 

Den kanskje både mest inspirerende og ikke minst mest brukervennlige Juleferie-siden synes jeg Apollo har. Mange filtreringsmuligheter også her, legg særlig merke til den fiffige sorteringsmuligheten du har på pris. Apollo har i tillegg 8 dagers åpent kjøp. Nevner til sist til at på denne siden kan du også søke etter kun fly og/eller kun hotell slik at også du som liker å skreddersy sin egen juleferie har et tilbud.
Apollos Juleferier finner du her!
Hos Apollo må du klikke på et tilbud for å se om det er et tilbud eller kun en ledig reise til ordinær pris.

Hos reisenettstedene Finn, Solfaktor og Restplass er det for tidlig å søke etter juleferietilbud ennå. Der vil du først finne tilbud ca en drøy måned før avreise.

Norwegians nye satsing for den som ønsker å kjøpe en pakkereiser, nemlig Norwegian Holidays kan du jo også alltids sjekke ut. Der er det derimot ikke noe bra søk så du bør vite eksakt på hvilken destinasjon du skal søke etter reiser til.

Las Canteras, Las Palmas. Fra flickr-kontoen til El Coleccionista de Instantes. https://www.flickr.com/photos/azuaje/

Las Canteras, Las Palmas. Kåret til Spanias beste strand for få år siden. Hva med å kombinere litt storby og strandferie på Las Palmas? Billdet er fra flickr-kontoen til El Coleccionista de Instantes. https://www.flickr.com/photos/azuaje/Legge til en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *