Melina Beach ***+ Platanias

Kreta er den største av de greske øyene og den ligger i den sydøstlige delen av Middelhavet. Kreta er 260 km lang og 60 km på sitt bredeste. Det er en øy full av kontraster, nordkysten tiltrekker flest turister og de største byene ligger her. Sydkysten er det ideelle stedet for turister som søker mer isolerte strender. Nudisme er alminnelig på mange av de ensomt beliggende strendene. Kreta er Hellas mest populære reisemål, og det er årlig 2 millioner turister på øya. Kreta har alt; sol og varme, milevis med deilige sandstrender, flotte dykkemuligheter, vandringsstier og pittoreske landsbyer. Kreta er inndelt i fire kommuner: Chania, Rethymnon, Heraklion og Lassithi. Innlandet på Kreta er mindre kjent enn kysten, og en finner her et vakkert fjellandskap. Øya har tre fjellkjeder. Den høyeste, Psiloritis, er på 2456 moh, mens ved Chania rager Ori Lefka fjellene, ofte kalt de hvite fjellene grunnet den store mengden kalk. I fjellene på Kreta finnes det små landsbyer med innfødte grekere. Her finnes det ingen ‘room for rent’ eller ‘restaurant’ skilt, men steder som er lite berørt av all turismen i sammenligning med turiststedene rundt kysten av øya.

 • Priser fra :

  2383

 • Sted :

  Hellas

 • Varighet :

  7 dager

 • Turkode :

  NOt Available

 • Reiseperiode :

  22.08.2014 - 29.08.2014

 • Overnatting :

  Melina Beach er et fint leilighetshotell med fin beliggenhet ved stranden. Koselig bassengområde i den frodige hagen, med barneseksjon, gratis solstoler og parasoller. Poolbar. Bar og restaurant på stranden; solstoler og parasoller mot avgift fram til kl. 16.00. Gresk aften en kveld pr. uke.Gratis WiFi i fellesområdene. Vaskeriservice. Nivåforskjeller i hotellområdet. Bussen stanser på hovedveien ca. 150 meter unna, bagasjen transporteres ikke.

 • Transport :

  Flyvning fra/til Oslo Gardermoen - Chania

 • Leverandør :

  Hellas.no AS

Inkludert i prisen:

* Direktefly Oslo - Chania tur/retur* 1 stk bagasje pr. person/vei* Innkvartering i leilighet på Melina Beach 3*+ (7 netter)Fra pris gjelder pr. person når 2 voksne reiser sammen fra Oslo Gardermoen 22. august 2014.

Tilleggskostnader(Additional costs):

Mat om bord på flyvningenTransfer fra flyplassen - hotellet tur/retur.Reise- og avbestillingsforsikringHellas.no tilbyr også innkvartering med gode priser nær flere flyplasser i Norge, dette for å gjøre reisen til de med tidlig/sene avganger så komfortabel som mulig.Hellas.no sine kunder kan parkere ved Dalen Parkering Gardermoen til rabatterte avtalepriser.www.dalenparkering.no

Nyttig informasjon:

Tilbudsforespørsel (uforpliktende)

[contact-form-7 id="9887" title="Bestill"]