Adriaterhavet-Hellas-Tyrkia- 2015!

Reis bort på lekre Norwegian Jade et luksuriøst skip bygget i 2006 og pusset opp i 2011. Cruiset tar deg fra Adriaterhavet/Hellas/Tyrkia fra Venezia med direktefly fra Oslo

Vær med på utflukter tilpasset forskjellige interesseområder, ta en tur på egen hånd når du er i havn eller bli på soldekket. Be om vår nye NCL katalog på norsk og les mer om denne fantastiske måten å cruise på!

For andre kombinasjoner, romtyper eller annet antall personer, ta kontakt med oss for mer informasjon.

 • Priser fra :

  10490

 • Sted :

  Middelhavet

 • Varighet :

  7 dager

 • Turkode :

  NOt Available

 • Reiseperiode :

  4.07.2015 - 11.07.2015

 • Overnatting :

 • Transport :

  Fly er ikke inkludert, be om tilbud eller kjøp på egen hånd. Vi kan også tilby transfer mellom flyplass og skip.

 • Leverandør :

  Norwegian Cruise Center AS

Inkludert i prisen:

Fly Oslo-Venezia t/r inkl. 2 x 20 kg innsjekket bagasje, transfer mellom flyplass og skip, cruise i valgt lugartype inkludert Freestyle fullpensjon, havneavgifter og de fleste aktiviteter/underholdning ombord. Drikke, tips($12,95 pr person pr døgn) og eventuelle utflukter kommer i tillegg og betales ombord. Se katalog og reisevilkår for fullstendig informasjon.

Tilleggskostnader(Additional costs):

Barn i ekstraseng m/fly kun kr. 4950 Ubenyttet seng: kr 0

Nyttig informasjon:

Norwegian Cruise Line har vunnet den prestisjetunge prisen Travel Awards for beste cruiserederi i Europa 6 år på rad. Norwegian Cruise Center AS er din Norwegian Cruise Line spesialist i Norge gjennom mer enn 10 år.FREESTYLE CRUISINGNCL har fjernet rammene på den tradisjonelle cruiseopplevelsen. Med Freestyle Cruising kombineres gleden av å være til sjøs og utforske eksotiske havner med den avslappende atmosfæren man finner på de mest luksuriøse hotellene på land. Med Freestyle Cruising får du en rekke restauranter å velge mellom til middag og du tenger dermed ikke å spise middag i samme spisesal, på samme bord og med de samme menneskene hver kveld. Atmosfæren er avslappende, servicenivået høyt og tipsen problemfri. Ganske enkelt den perfekte ferien.FREESTYLE BESPISNINGFreestyle Cruising gir deg flere valgmuligheter, flere restauranter og et større utvalg av menyer enn noen gang tidligere, og med åpen bordsetning kan du spise, når, hvor og med hvem du vil. Utvalget av ulike spisesteder varierer fra formelle spisesaler, elegante restauranter og intime bistroer til sushi bar, steak-house, brasiliansk og utendørs buffet. Eller foretrekker du et rolig måltid på lugaren? Romservice kan bestilles hele døgnet.FREESTYLE UNDERHOLDNINGStore teatre, jazzklubber, nattklubber, comedy-club, pianobarer, live band og mye annet kan du finne, be om oversikt over hva som finnes på de forskjellige skipene.FREESTYLE ANTREKKOm bord på NCL`s Freestyle skip kan du kle deg i hva du selv føler for, og pent uformelt er alltid passende.FREESTYLE AKTIVITETERNCL tilbyr mange aktiviteter og et nytt livsstilprogram som utfordrer og stimulerer både kropp og sinn og en rekke spennende utflukter på land. Det er lagt godt til rette for sportslige aktiviteter om bord med idrettsbane, driving range, joggeløype, bowlingbaner, klatrevegger, svømmebasseng og treningsstudio som er åpent hele døgnet. I tillegg har alle skipene internett cafe, trådløst nettverk og mobiltelefondekning.FREESTYLE TIPSTipsen er enkel på Freestyle Cruising. Det anbefalte beløpet som er 12$ pr. person pr. dag (unntatt for barn under tre år) og blir automatisk belastet din om bord kredittkonto.Skipene har forskjellige tilbud, sjekk med oss for å få alle detaljer.

Tilbudsforespørsel (uforpliktende)

[contact-form-7 id="9887" title="Bestill"]