4 spesielt gode tilbud med Holland America Line i 2015 og 2016

Bestill cruise med det anerkjente rederiet Holland America Line nå og få 4 svært gode tilbud med på kjøpet. Tilbudet gjelder utvalgte seilinger fra januar 2015 til april 2016 og ved bestilling av utvendig lugar eller høyere kategori. * GRATIS lugaroppgradering * GRATIS middag i Pinnacle Grill * REDUSERTE PRISER for 3. og 4. person i lugaren * FLEKSIBLE BESTILLINGSVILKÅR * USD 300 I OMBORDKREDITT + GRATIS Canaletto-middag (gjelder suiter) ________________________________________________________________________ OM HOLLAND AMERICA LINE Holland America Line et et av verdens største og mest anerkjente rederier. Deres historie strekker seg helt tilbake til 1873 da rederiet ble grunnlagt som Nederlandsch-Amerikaansche Stoomvaart Maatschappij, en frakt- og passasjerlinje. Med sine karakteristiske mørkeblå skrog og klassiske linjer minner skipene om de tradisjonsrike linjeskipene som gikk mellom Europa og Amerika. Holland America Line er klassiske cruise med en følelse av luksus og tradisjon. I dag er rederiet en del av Carnival Corporation og flåten består av 15 elegante skip som seiler til havner over hele verden under mottoet ”A Signature of Excellence”. Skipene er klassifisert i premiumsegmentet og er romslige skip i den mellomstore størrelsen. Her er det færre passasjerer og mer plass per passasjer enn på skip i tilsvarende størrelse hos andre rederier. Interiøret har et eksklusivt preg og her finnes store samlinger med kunst fra hele verden.

 • Priser fra :

  5575

 • Sted :

  USA

 • Varighet :

  8 dager

 • Turkode :

  NOt Available

 • Reiseperiode :

  01.01.2015 - 30.04.2016

 • Overnatting :

  Vi tilbyr fly- og hotellpakker til alle våre cruise. Kontakt oss for et godt tilbud - vi hjelper deg gjerne med å skreddersy din ferie.

 • Transport :

  Cruise i valgt lugar/suite.

 • Leverandør :

  Cruise.no AS

Inkludert i prisen:

* Cruise i valgt lugar/suite* Lugaroppgradering, gratis middag i Pinnacle Grill, reduserte priser for 3. og 4. person, fleksible bestillingsregler (gjelder bestilling av utvendig lugar eller høyere)* USD 300 i ombordkreditt og gratis Canaletto-middag (gjelder suiter)* Måltider* De fleste underholdningstilbud* Skatter og avgifter

Tilleggskostnader(Additional costs):

* Fly og hotell* Transfer til/fra skipet* Drikke* Tips* Organiserte utflukter* Personlige utgifter (spa, shopping, kasino, etc.)

Nyttig informasjon:

Tilbudet kan endres når som helst og uten forvarsel. Forbehold om ledig kapasitet, feil og pris-/valutaendringer.

Tilbudsforespørsel (uforpliktende)

[contact-form-7 id="9887" title="Bestill"]